Home
Säsong 1
 

 

Pilot
Jaime Sommers är en normal hårt arbetande kvinna, som tar hand om sin yngre syster och hanterar ett kärleksförhållande. Hennes liv kompliceras ytterligare, efter att hon blir inblandad i en fasansfull bilolycka. Där hon skadas mycket allvarligt, och det enda sättet att rädda hennes liv, är att använda bioniska kroppsdelar med fantastiska förmågor bortom Jaimes kontroll.
Paradise Lost
Jaime fortsätter gradvis att anpassa sig till sitt nya övermänskliga liv, samtidigt som hon försöker att bibehålla alla normala aspekter av sitt mänskliga liv. Hon blir även vän med en främling, som verkar vara mycket vänlig och kommer ut på sitt första uppdrag.
Sisterhood
Jaimes nya uppdrag kräver att ge beskydd åt en entreprenörs dotter. Samtidigt undrar hon om hon ska hjälpa Sarah eller, med att få henne glömma sina personliga demoner.
Faceoff
Jaime skickas iväg på ett uppdrag, som kräver att hon räddar en Amerikansk läkare som arbetar i Paraguay. När hon är där, upptäcker hon sanningen om sitt livsutsikter.
The Education of Jaime Sommers
Jaimes nya uppdrag kräver att hon börjar på ett college, föreställande en Brittisk utbytesstudent för att utreda en professor, som misstänks för illegala aktiviteter. Men hennes uppgift försvåras, när hon faller för lärarens assistent, som också är en misstänkt.
The List
När en man planerar att sälja en lista med namn, från både Berkutgruppen och CIA, slår agenturerna ihop sina resurser för att få tag på mannen. Jaime och Tom får arbeta tillsammans under uppdraget som för dem till Paris, där dom hamnar i strid mellan sitt eget flirtande och sitt uppdrag. Till slut försöker Becca att imponera på en pojke och blir arresterad, vilket tvingar Jonas att betala borgen för henne.
Trust Issues
Jaime och Antonio skickas iväg för att stoppa en lönnmordsplan, mot ett statsöverhuvud på Amerikansk mark. Jaime hamnar i trubbel när hon råkar höra ett samtal mellan lönnmördaren och Antonio, vilket leder henne till att ifrågasätta om hon kan lita på Antonio längre. Vidare bjuder Jaime över Tom på middag, så att hon kan träffa Becca.
Do Not Disturb
Jaime reser bort på semester med Becca till ett spa, men allt går snett när hon dras in i ett dödligt spel med en annan gäst på rekreationsorten.
Disclaimer: Bionic Woman 2007-8 NBC. All Rights Reserved
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek