Home
Säsong 1
Säsong 2
 

 

Ghost
Echo är en av de "Aktiva" i det elitiska och illegala Dockhuset. Genom olika personlighetsnerladdningar, hon spelar rollen som en kärlekskrank flicka på en romantisk helg, och senare som en obarmhärtig effektiv kidnappningsförhandlare. Samtidigt kämpar FBI-Agenten Paul Ballard med sin uppgift att ta fram information angående Dockhuset. Jakten har förstört hans äktenskap och är på väg att allvarligt skada hans karriär, och det verkar inte som om han kommer att sluta förrän han avslöjat sanningen.
The Target
Echo blir den ultimata kampingkvinnan när hon hyrs av en yngre klient vid namn Richard, men det visar sig att ingen av dem är som dom verkar. Under tiden har Agent Ballard fått en ledtråd angående Echos förflutna, och vi får reda på hur Dr. Saunders fick sina ärr, och om den förrymda aktiva "Alpha".
Stage Fright
Echo blir körsångare för att skydda en kvinnlig sångerska, mot ett fans som förföljer henne. Agent Ballards utredning får en tuff vändning.
Gray Hour
Echo blir inbrottstjyv för att utföra en farlig konstkupp. Samtidigt utmanar Ballard, Lubov, och Adelle kommer med ett oroande erkännande.
True Believer
Echo Förvandlas till en blind kvinna, för att kunna infiltrera en mycket hemlighetsfull och välbevakad religiös kult.
Man On The Street
Echo försöker hjälpa en klient må bättre efter att han förlorat sin stora kärlek, samtidigt försöker en TV-reporter avslöja Dockhuset.
Echoes
Echo överger ett uppdrag när hon dras mot ett närliggande universitet, där hela skolan utsätts för en mystisk minnesdrog.
Needs
Efter att dom vaknat inne i Dockhuset, och med stora delar av sina ursprungliga personligheter som återkommit. Börjar Echo, Sierra och Victor planera ett rymningsförsök.
Spy in the House of Love
När man upptäcker att dom har en förrädare inne på Dockhuset, programmeras Echo och Sierra för att avslöja spionen. Under tiden får Paul överraskande nyheter, från sin granne Mellie.
Haunted
Echo programmeras med en död kvinnas minnen, i förhoppningen att kunna hjälpa till med att lösa mordet. Topher förbereder Sierra i hemlighet för en möte, och Ballard undersöker Mellies förflutna.
Briar Rose
Echo använder sig av storyn om "Törnrosa" för att hjälpa en ung flicka att övervinna ett gammalt trauma, men förebådar denna story Echos egen framtid? Under tiden kan Ballard ha hittat den som skapat Dockhuset, Adelle går till vinden för att finna svar, och Alpha avslöjar sig själv och sina planer.
Omega
Alphas fortsatta besatthet av Echo, kan kosta henne allt. Ballard tar ett beslut som kan förändra resten av hans liv. En Dockas story avslutas, samtidigt som en annan avslöjas.
Epitaph One  (Ej visat, men finns med på Säsong 1 DVDn)
Året är 2019, och världen är trasig. Ett litet gäng överlevande upptäcker ett övergivet Dockhus, och när dom undersöker det börjar dom att förstå den skugglika organisationen och att misstänka att dom var ansvariga för världens nuvarande tillstånd.
Disclaimer: FOX. All Rights Reserved
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek