Home
Säsong 1
Säsong 2
 

 

Vows
Echo skickas ut för att spana på en Brittisk affärsman, som kan sammankopplas med ett av Ballards öppna FBI-fall. Under tiden är Dr. Saunders tvungen att ta itu med sin islka mot Topher.
Instinct
När Echos nya uppladdade personlighet är en nybliven mamma, blir hennes reaktioner mycket kraftigare än någon förväntat sig. Senator Perrin förstärker sin utredning, och Adelle besöker November i hennes hem.
Belle Chose
Efter önskemål från en av Dockhusets aktieägare, blir Victor stämplad med mannens nevösa sinne. En man som är instabil, psykotisk och mördare. Precis när Ballard börjar att anpassa sig till sitt nya jobb, blir han tvungen att kalla fram sin FBI-träning när Victor flyr från Dockhuset och vandrar genom gatorna i LA, med en mördare i sitt huvud.
Belonging
I detta avsnitt får vi lära oss mer angående Sierras koppling till Rossum, och det invecklade spåret av bedrägeri, fixering och mord som ledde henne till Dockhuset.
The Public Eye
Senator Daniel Perrin har som uppgift att avslöja Dockhusets hemligheter, och Echo skickas ut för att stoppa hans planer. Adelle och Topher träffar programmeraren Bennett Halverson i Washington DC, och upptäcker hennes mystiska koppling till Echos förflutna.
The Left Hand
Echo träffar Bennett Halverson i Washington och bägge får en chock. Adelle blir tvungen att göra upp med sin Dockhusmotsvarighet i DC, Stewart Lipman. Topher rekryterar Victor, och Senator Perrin finner oväntad hjälp i sin uppgift att avslöja aktiviteterna på Rossum Corporation.
Meet Jane Doe
Echo lämnas på drift ute i världen efter hennes upplevelser vid DCs Dockhus, och hennes personligheter i hennes hjärna kämpar mot varandra... och Echo själv. Under tiden tar Boyd emot ett samtal och Harding gör sitt drag mot Adelle.
A Love Supreme
Alpha kommer tillbaka och ger sig på alla Echos romantikklienter, och dödar dem en efter en.
Stop-Loss
Victors kontrakt går ut, och han kan börja om sitt vanliga liv ute i den verkliga världen. Men hans gamla liv hotar hans framtid med Sierra.
The Attic
Adelle besluter till slut att Echo är ett alltför stort hot mot sitt hus. Nu måste Echo möte sina mycket personliga fasor för Vinden.
Getting Closer
Adelle börjar inse att Echos undertryckta minnen och personlighet är nyckeln till att rädda mänskligheten, men Echos förflutna koppling till Bennett Halverson försätter Tophers ansträngningar i fara. Under tiden avslöjas Rossums högsta chef.
The Hollow Men
Echo och hennes team reser till Arizona, för att ta hand om Rossum Corporations mainframe.
Epitaph Two: Return
Året är 2020, och Echo och ett fåtal överlevande ur Dockhusets stab, kämpar för att återställa mänskligheten efter dom förödande händelserna i det inte visade sista avsnittet i första säsongen, "Epitaph.".
 
Disclaimer: FOX. All Rights Reserved
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek