.Säsong 2.


 Phoenix Rising
En man börjar plötsligt att brinna. På en annan plats i stan, vänjer sig Carter och Deacon vid att tidslinjen återställdes i "Once in a Lifetime".

 Try, Try Again
Carter ber om Starks hjälp efter att Fargo av misstag aktiverat ett personligt kraftfält, vilket orsakar förödelse.

 Unpredictable
En isolerad djupfrysning sätter igång en kedjereaktion, med plötsliga väderväxlingar i Eureka.

 Games People Play
Efter att ha fått ett slag i huvudet, upptäcker Carter att han befinner sig i ett parallellt Eureka. Han upptäcker att invånarna i det parallella Eureka, håller på att försvinna.

 Duck, Duck Goose
Rymdskrot hotar Eurekas existens, efter att det samlats till ett stort moln. Sheriff Carter utreder det i ett försök att stoppa en möjlig katastrof.

 Noche de Sueños
Ett giftutsläpp verkar göra att Eurekas invånare delar drömmar med varandra. Till en början är situationen roande, men vänder till att bli ödesdiger efter att dröm-delandet visar sig ha ett dödligt kännetecken. Situationen blir mer komplicerad, när Carter upptäcker att spillet inte är orsaken.

 Family Reunion
En man som visar sig vara Fargos farfar har varit nerfrusen i 50 år. Han väcks ur sin sömn av en olyckshändelse, och han har inga minnen alls att ha blivit nerfrusen. Förutom detta, verkar det som om han är fader till en hel del teknologiska framsteg i Eureka.

 E-MC...?
Ett experiment rörande big-bang-teorin verkar vara orsaken för Eurekas smarta blir allt dummare, inkluderat alla som är inblandade i experimentet. När det är nära att förinta Global Dynamics, hamnar stadens öde i Sheriff Jack Carters händer, och det team vetenskapsmän han samlar ihop, bland dem stans senaste invånare, ett antisocialt geni.

 Sight Unseen
Underliga saker inträffar och på Global Dynamics sprids strålning, som leder till spekulationer att ett övergivet forskningsprojekt beträffande osynlighet kan ha återupplivats. När Sheriff Carter av en händelse blir involverad, hotar effekterna av osynligheten hotas hans liv.

 God is in the Details
Ett flertal av Eurekas invånare, oroar sig över att en pest kan ha drabbat dem.

 Maneater
Eurekas luftkonditioneringssystem utvecklar ett fel, vilket skapar sexuella spända situationer, när dom kvinnliga invånarna plötsligt attraheras av Carter på grund av en bakterie.

 All That Glitters
Staden och dess invånare börjar mystiskt att dekonstrueras. Huvudmisstänkt är en artist som inte kunde jobba tillsammans med Stark, när han arbetade på Global Dynamics.

 A Night in Global Dynamics
Sheriff Carter och Dr Stark blir tvungna att arbeta ihop, när ett aggressivt virus sveper genom Eureka, samtidigt som Kevins liv är i fara.


..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR