.Säsong 3.


 Bad to the Drone
Eureka hotas av en intelligent drönare med "problem" efter ett antimissiltest. Samtidigt anländer Eva Thorne, som även fått öknamnet "Fixaren", efter att hon avvecklat och omstrukturerat flera företag till Eureka för att utvärdera Global Dynamics utgifter.

 What About Bob?
Sheriff Carter och Allison en forskares försvinnande från en förseglad biosfär. Samtidigt som "Fixaren", försöker få Eurekas satsningar mer lönsamma.

 Best in Faux
Stadens årliga hunduppvisning har startat, komplett med exploderande robothundar. Samtidigt erfar Sheriff Carter en isolerad jordbävning, Zoe funderar på att sluta i det avancerade fysikprogrammet, och Allison börjar att förbereda sin bröllopsklänning.

 I Do Over
På Allison och Starks bröllopsdag, fastnar Sheriff Carter i tidsloop vilket gör att han återupplever samma taskiga dag om och om igen. Samtidigt har Carters syster Lexi kommit till Eureka.

 Show Me the Mummy
När en Egyptisk gravkammare öppnas vid Global Dynamics, börjar underliga saker hända, vilket får Fargo att tro att det är mumiens förbannelse som drabbat dem. Men mumien själv har försvunnit, och Sheriff Carter leder utredningen.

 Phased and Confused
En mystisk "superhjälte" som kan gå genom väggar, orsakar ståhej i Eureka. Samtidigt blir Zoe och hennes vänner inlåsta tillsammans med Zane Donovan, i en övergiven underjordisk anläggning.

 Here Come the Suns
Stadens val till borgmästare avbryts när Zoes skolprojektspartner av misstag skapar en andra sol, som plötsligt dyker upp över Eureka.

 From Fear to Eternity
Medan Eva Thorne förbereder förseglingen av den underjordiska militäranläggningen, försätts Zoes liv i fara när hennes kropp börjar att åldras mycket snabbt.

 Welcome Back, Carter
Kort efter att han fått sparken som Eurekas sheriff, går Carter på en jobbintervju vid Hemlandssäkerhetsdepartementet. Deputy Lupo avgår, när hon får reda på att den nya sheriffen är en mycket charmig robot.

 Your Face or Mine
Carter får gå igenom en mycket ansträngande undersökning, som testar honom både fysiskt och psykologiskt. Allison puffa för ett omfattande DNA-övervaknings säkerhetssystem för Henry, ett system som sen skadar Deputy Lupo under invigningsskanningen.

 Insane in the P-Brane
När föremål börjar att förflytta sig i deras stad, besöker Carter och nykomlibngen Dr. Tess Fontana den "andra" sidan för att finna svaret.

 It's Not Easy Being Green
När Area 51s bowlinglag kommer till staden, tänds det mångåriga rivalitetskombinerad kriget igen, och ett busstreck går fruktansvärt fel. Nu har inte Jack bara att medla mellan Area 51 och hemmalaget för att förhindra mer förstörelse, utan även med konsekvenserna av det första skämtet: en klump med en omättlig aptit.

 If You Build It...
Stadens ungdomar bygger en underlig byggnad på ett fält i Eureka, i sömnen.

 Ship Happens
Henrys 20 år gamla projekt återvänder med mer ombord än det lämnade med, och när en man dödas och en annan blir skadad, blir Henry tungen att ställas ansikte mot ansikte med sitt förflutna, för att kunna rädda allas liv.

 Shower the People
Sheriff Jack utreder några forskares död, som drunknat i grund vatten. Samtidigt blir Allisons bebisfest grön.

 You Don't Know Jack
Det blir en jäktig dag för Global Dynamics och Eureka när Allisons värkar sätter igång, under en ljudrengöring av företaget, och folket i stan visar samtidigt tecken på Alzheimers sjukdom.

 Have an Ice Day
Den händelsefattiga första dagen som Tess planerat som vikarierande chef för Global Dynamics. Slås sönder av Taggarts rentré, och dykande temperaturer orsakat av en iskärna från Antarktis.

 What Goes Around Comes Around
Tess välde som chef för Global Dynamics kan bli kortare än planerat, efter att hon fått ett jobberbjudande från Australien. Samtidigt brottas staden med magnetiska störningar, och Jack måste ta itu med känslorna av att Zoe som ska lämna staden för collegestudier.


..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR