Home
Säsong 1
Säsong 2
Säsong 3
Säsong 4
 

 

Pilot
När alla passagerare och besättning ombord på Flight 627 mellan Hamburg till Boston dör på ett ohyggligt sätt, utreder FBI-agent Olivia Dunham det inträffade. När hon och hennes älskare och partner John Scott, följer en ledtråd drabbas han av en livshotande kemisk kontaminering.

En desperat Olivia söker efter hjälp och hittar Dr. Walter Bishop, som inte kan hjälpa henne medan han sitter inspärrad. Det enda sättet för henne att ens få tala med honom, är med hjälp av hans son Peter.

Olivia fortsätter sin uredning och går till Nina Sharp, en manipulativ chef. Olivia, Peter och Dr. Bishop gräver snart fram, vad det var som verkligen hände ombord på Flight 627 och börjar avslöja en större sanning.
The Same Old Story
Olivia, Peter och Walter Bishop utreder en kvinnas underliga död, som har ett ännu underligare barn. Kvinnan hade endast varit gravid i ett par timmar, ändå var barnet fullt utvecklat, och även åldrats 80 år på endast ett par minuter. Olivia ber om hjälp från Nina Sharp på Massive Dynamic.
The Ghost Network
Roy McComb är en man som påstår att han tar emot syner från gud, och får se passagerarna på en buss hamna i en gasattack som stelnar luften runt omkring dem och kväver dem. Nu måste teamet använda sig av Roys syner, för att finna den ansvarige.
The Arrival
Team undersöker en underlig cylinder, som hittats efter en explosion vid en byggnadsplats i New York Centrum. Cylindern hittades i mitten av explosionen, och hade inte skadats ett dugg. Olivia avslöjar en växelverkan mellan olika störande händelser.
Power Hungry
Teamet utreder fallet med en man som kan generera elektriska fenomen, och är i centrum av en serieunderliga dödsfall, orsakade av elektriska apparater.
The Cure
Teamet undersöker en kvinna som plötsligt kommer tillbaka hem, efter att ha varit försvunnen med en ovanlig sjukdom, och nu orsakar hon oförklarligt smärta och död för dem hon möter. Under utredningen spårar man farligt höga strålningsnivåer. Under tiden får Walter en fix idé angående sockervadd, Peter ingår ett avtal med Nina Sharp och hela Olivias sanning avslöjas.
In Which We Meet Mr. Jones
En genetiskt manipulerad parasit sätter sig på en FBI-agents hjärta. Agent Dunham skyndar sig till Tyskland, för att träffa en fånge angående information om hotet dom ställts inför.
The Equation
Walters tidigare rumskamrat på mentalsjukhuset sammankopplas till en ung musikunderbarn, som kidnappas av en seriekidnappare. Peter blir orolig när Walter insisterar på att åka tillbaka till mentalsjukhuset, för att lösa fallet.
The Dreamscape
En anställd vid Massive Dynamic kastar sig ut genom ett fönster, efter att ha fått en hallucination där han angrips av fjärilar. Agent Scott visar sig bli användbar för att lösa fallet, men den frustretrade Olivia vill få honom avlägsnad från sitt medvetande en gång för alla. Samtidigt möter Peter några av sina gamla fiender.
Safe
Teamet kallas in för att utreda ett bankrån, när en av rånarna hittas fast inuti i en vägg. Walter tror att dom varit ute efter något som han skapat, men saker blir än värre när rånarna angriper en av dem.
Bound
Efter att hon gått igenom en underlig medicinsk undersökning, flyr Olivia från sina kidnappare endast för att upptäcka att hon är målet för en hämndlysten Inrikessäkerhetskonsult som fått uppgiften att övervaka Fringedivisionen.

Samtidigt kommer Olivias syster Rachel och hennes dotter på besök, och teamet utreder fallet med en epidemiolog som dödats av ett förkylningsvirus.
The No-Brainer
Olivia, Walter och Peter kopplas in, för att stoppa en mördare med förmågan att förvandla hjärnor till vätska.
The Transformation
Olivia och Peter går under täckmantel, för att utreda upptäckten av några bisarra kvarlevor vid en jumbojets nedslagsplats.
Ability
Teamet undersöker en bisarr incident där offrens ansiktsöppningar stängts, och lämnat honom som ett lik utan ansikte. Samtidigt har Mr. Jones överlämnat sig själv till myndigheterna, men vägrar att tala om inte Olivia blir godkänd i ett mycket speciellt test för honom.
Inner Child
Olivia blir vän med ett mystiskt barn, som levt under jorden alldeles själv. Under tiden, har en seriemördare dykt upp.
Unleashed
En varelse som skapats av människor angriper Charlie, och Walters förflutna hinner ikapp honom.
Bad Dreams
Ett misstänkt självmord inträffar på Grand Centralstationen, och som Olivia drömmer om. Samtidigt kommer chockerande detaljer angående ZFT-manuskript, och Olivias förflutna.
Midnight
Någon mördar människor och tömmer dem på deras ryggmärgsvätska. Olivia, Peter och Walter gör vad som krävs för att stoppa dödsfallen, som inträffar allt oftare.
The Road Not Taken
Olivia börjar få syner medan hon är vaken, som inte finns där. Hon använder sen dessa syner, för att lösa fallet med en kvinna som spontanbrunnit. Samtidigt försöker Walter bevisa att Bell inte är inblandad i ZFT, medan Observatörerna börjar att synas allt oftare.
There's More Than One of Everything
Någon nära Fringe Divisionen angrips, och bioterroristen David Robert Jones återvänder. Samtidigt försvinner Walter oförklarligt, och Nina ber Olivia om en tjänst.
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek