Home
Säsong 1
Säsong 2
Säsong 3
Säsong 4
 

 

A New Day in the Old Town
Olivia kommer tillbaka från den alternativa verkligheten, och Peter försöker få fram information angående henens besök. Walter lagar vaniljkräm till sin sons födelsedag, samtidigt som Broyles har att göra med hotet att Fringedivisionen läggs ner.
Night of Desirable Objects
Fringeteamet åker till Pennsylvania för att undersöka en underjordisk tunnel, fylld med mänskliga kvarlevor. Samtidigt som Walter experimenterar med grodor, för att kunna resa mellan verkligheter.
Fracture
Peter, Olivia och Walter tävlar mot tiden för att utreda ett bombattentat mot en tågstation, Walter upptäcker någonting ovanligt med dom mänskliga kvarlevorna.
Momentum Deferred
Agent Dunham som fortfarande hämtar sig efter sitt besök i den alternativa verkligheten, får ett hopkok av Walter för att hjälpa henne komma ihåg. En annan kvinna som genomgått Walters experiment presenteras. Under tiden utreder Fringeteamet en serie rån, som kan kopplas till gestaltförändring.
Dream Logic
En man angriper sin chef efter en mardröm, och teamet reser till Seattle för att utreda händelsen. Samtidigt blir Broyles tvungen att träffa Nina Sharp.
Earthling
Fringeteamet undersöker fall med offer som förvandlas till aska av starkström, och upptäcker en koppling till Broyles förflutna.
Of Human Action
Fringedivisionen utreder en ovanlig kidnappning, med kopplingar till Massive Dynamic.
August
Fringeteamet kommer allt närmare dom mystiska Observatörerna, under en utredning rörande ett mystiskt bortförande i Boston.
Snakehead
Fringeteamet utreder ett fall med döda kroppar, efter att man funnit en mystisk varelse i dem alla. Olivia, Peter och Broyles upptäcker att fallet har kopplingar till en farlig organisation.
Grey Matters
Fringeteamet utreder ett mentalsjukhus, efter att en av patienterna genomgått en hjärnopereration, och börjar uppvisa förbättring trots det faktum att hans hjärna är blottställd. Agent Dunham gör en egen upptäckt, efter att hon sett övervakningsfilmen.
Unearthed
En tonårsflicka vaknar upp ur sin koma efter en olycka... men dom första orden hon säger ubåtskoder på Ryska.
Johari Window
Fringeteamet reser till staden Edina för att utreda mordet på tre poliser. Dom upptäcker att en stor del av invånarna är vanställda, men att dom även har lyckats med att dölja sina vanskapta ansikten. Och vissa av dem är villiga att göra vad som helst, för att säkerställa sin hemlighet.
What Lies Below
Under en undersökning i ett kontorskomplex, där en mans blod bokstavligt talat sprutat ur hans artärer och vener. Blir Peter och Olivia ast i en CDC-karantän, när det upptäcks att mannens blod bär på en dödlig patogen.
The Bishop Revival
En mördare som inte upptäcks siktar in sig på ett bröllop, med ett gift som gjorts för att endast döda utvalda individer, Walter upptäcker att fallet kan sammankopplas till en gren på Bishops familjeträd.
Jacksonville
När den ende överlevande i en byggnad som rasat under en jordbävning på Manhattan, visar sig komma från det andra Jorden, leder Walter teamet till Jacksonville, källan för ett relaterat experiment som han och William utfört för många år sedan. Nu kan endast Olivia, och hemligheterna från hennes förflutna förhindra en ny katastrof.
Peter
Walter berättar om saker som inträffade 1985 för Olivia, inkluderat hur Peter hamnade där han befinner sig idag och vad det var som hände med pojkens mamma Elizabeth Bishop.
Olivia. In The Lab. With The Revolver
Under tiden som Olivia kämpar med att hålla Walters nyligen avslöjade hemlighet från Peter, utreder teamet en kvinna som oförklarligt drabbats av en dödlig sjukdom hon aldrig haft.
White Tulip
En serie mystiska dödsfall ombord på ett pendeltåg, leder Fringegruppen till att utreda en stark man. Samtidigt har Peter uppmärksammat att Walter uppträder en aning misstänksamt.
The Man from the Other Side
Mordet på två tonåringar som utförts av två omformare gör att teamet får upp spåret efter Newton och hans folk, ett spår som även leder dem till Massive Dynamic. Under avsnittet berättar Peter för Olivia om isn familj, och Walter försöker komma ihåg vilka minnen Newton tagit från honom.
Brown Betty
Walter berättar en mysteriesaga för Olivias systerdotter Ella, som handlar om en del bekanta personer. Allt för att glömma en del tråkiga nyheter.
Northwest Passage
Under tiden som Peter och en lokal sheriff utreder ett par mord som kan bindas till Newton, oroar sig Walter att han kommer att skickas tillbaka till St. Claire's, och någon ny anländer från den andra Jorden.
Over There
För att konfrontera "sin" William Bell, beger sig Walter och Olivia till den alternativa Jorden för att stoppa kollisionen mellan dom två världarna... och den enas utrotning.
Over There, Del 2
Walter och Olivia är på besök på den "andra sidan," och tvingas att göra personliga offer för att stoppa dom två universumenas kollision.
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek