Home
Säsong 1
Säsong 2
Säsong 3
Säsong 4
 

 

Olivia
Olivia som fängslats på den "andra sidan", försöker fly och återvända till sin hemvärld. Men den andra sidans Walter andra planer, och Olivia upptäcker snart att hon måste möta ett hot inifrån.
The Box
Den "riktiga" Jordens Fringe-team undersöker personer som försatts i obrytbar trans, av en mystisk låda. Samtidigt deltar Walter och Peter i uppläsningen William Bells sista vilja och testamente.
The Plateau
Ologiska handlingar leder till dödliga konsekvenser, och Fringe-teamet undersöker, under tiden som Olivia drabbas av en olycksbådande syn. Samtidigt avslöjar sekreterare Bishop sin plan för Olivia, till hennes chef Överste Broyles.
Do Shapeshifters Dream of Electric Sheep?
Newton aktiverar en “vilande” Formomvandlaragent, och Fringe-Divisionens granskning av fallet leder dem till Massive Dynamic.
Amber 31422
På den andra sidan, är en man ute för att befria sin tvillingbror från en bärnstenfärgad totalkarantän. Under tiden börjar Walternate experimenten att kopiera Olivias förmåga, att förflytta sig mellan världarna.
6955 kHZ
På den här sidan, 15 personer över hela ostkusten drabbas av minnesförlust efter att ha lyssnat på samma radiofrekvens, och Fringeteamet kallas in. Samtidigt fortsätter Peter att arbeta på massförstöreseapparaten från den andra sidan, och fortsätta sin relation med “Olivia” ovetande om vem hon i själva verket är.
The Abducted
På den andra sidan, utreder Olivia en rad kidnappningar med anknytning till Överste Broyles, samtidigt som hon vänder sig till ett dold allierad för att ta sig hem vägen tillbaka.
Entrada
Olivia försöker hitta en bundsförvant att hjälpa henne, medan en apparat som möjliggör kommunikation mellan de två världarna avslöjas.

Samtidigt försöker Peter ta itu med de senaste avslöjandena, angående apparaten som kan förstöra världen och Bolivias sanna identitet.
Marionette
Under tiden som Fringe-teamet utreder fallet med en man som fått sitt hjärta utplockat, måste Peter ta hand om uppenbarelsen av vem han var tillsammans med de senaste månaderna.
Firefly
Observatören återförenar musikern Roscoe Joyce med sin sedan 25 år döde son, vilket sätter igång en serie händelser som kulminerar i ett liv eller död test för Walter. Samtidigt gör Olivia upp med konsekvenserna, från sin frånvaro från den här sidan.
Reciprocity
Walter frågar Nina om hon kan förstå sambandet mellan Peter och domedagsmaskinen, under tiden som teamet besöker domedagsmaskinens monteringsplats. Samtidigt som en död kropp upptäckt sätter igäng en stor utredning.
Concentrate and Ask Again
CDC kallar in Fringe-teamet för att undersöka en vetenskapsmans dödsfall, vars alla ben i kroppen vittrat sönder av ett mystiskt blått moln. Någon från Walter förflutna går motvilligt med på att hjälpa dem ... trots sin koppling till Olivia.
Immortality
En vetenskapsman på den andra sidan utför mänskliga experiment med skalbaggar, som äter sin väg ut ur sina värdkroppar. Samtidigt återförenas Bolivia med sin pojkvän, och Walternate upptäcker att det finns vissa gränser han inte kan gå över.
6B
Fringe-teamet besöker en änka som kan knytas till en mystisk händelse. Samtidigt försöker Peter och Olivia lösa problemen mellan dem.
Subject 13
I en titt på det förflutna, de sex månaderna efter att den unge Peter räddats från att drunkna i sjön undersöks, och hemligheter från Olivias förflutna avslöjas.
Os
Under tiden som Walter försöker lista ut ett sätt att stoppa spridningen av virvelströmmarna på den här sidan, utreder teamet en rad stölder begångna av kriminella som kan trotsa tyngdlagen.
Stowaway
Fingeravtryck på platsen av ett uppenbart självmord, leder Fringeteamet till en till synes odödlig kvinna.
Bloodline
På den Andra Sidan, upptäcker Bolivia att det finns de som inte skyr några medel för att få tag på hennes ofödda barn, som kan hålla hemligheten till att på ett säkert set resa till den här sidan.
Lysergic Acid Diethylamide
William Bells medvetande i Olivias kropp, hotar att tränga undan hennes medvetande permanent, såvida inte Walter och Peter vidtar extrema åtgärder.
6:02 AM EST
Statssekreterare Bishop på andra sidan aktiverar sin maskin, vilket utlöser förödelse på den här sidan. Peter inser att han inte har något annat val, än att gå in i maskinen och försöka stänga av den.

Samtidigt beslutar Bolivia för att rädda båda världarna, genom att försöka hämta tillbaka Peter för att övertyga sekreteraren att stoppa maskinen.
The Last Sam Weiss
Under tiden som förödelsen sprider på den här sidan, kämpar Walter, Olivia och Sam Weiss för att hitta ett sätt att stoppa förstörelsen. Och hon och Sam upptäcker, att det finns någon som har förmågan att ge Peter tillträde till maskinen.
The Day We Died
Året är 2026, och Fringe Division försöker stoppa terroristorganisationen End of Days, ovetande om att chefen för organisationen tar emot hjälp från Walternate, som planerar att se till att den här sidan också förintas precis som hans värld.
..
..
© 2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek