Fringe säsong 5

.Säsong 4.


 Neither Here Nor There
Teamen på de två världarna arbetar tillsammans för att lösa fallet med en Gestaltomvandlare, och Agent Lincoln Lee ansluter sig till sin världs Fringe-team när ingen minns Peter Bishop.

 One Night in October
Bolivia och hennes team kallar på hjälp från den här sidan, när en seriemördare är ute på en blodig framfart. De rekrytera mördarens motsvarighet här.

 Alone in the World
Samtidigt som Walter försöker ta itu med sina hallucinationer, får Fringe-teamet ett fall med två 12-åringa pojkar som dött under mystiska omständigheter, efter att ha mobbat annan pojke … och deras kroppar bryts ner i en anmärkningsvärd hastighet.

 Subject 9
Walter blir tvungen att lämna labbet för första gången på flera år, när han och Olivia går till Massive Dynamic för att granska filer som kan koppla en av Walters cortexiphan-försökspersoner till en ny serie av händelser.

 Novation
En gestaltomvandlare kidnappar en före detta Massive Dynamic-forskare, för att stabilisera hennes DNA. Samtidigt möter Walter MDs chef Nina Sharp.

 And Those We've Left Behind
Tidsavvikelser som kan kopplas till Peter ankomst börjar framträda i Bostonområdet, men Fringe-teamet upptäcker att de orsakas av en man som desperat försöker få tillbaka sin sjuka hustru.

 Wallflower
Medan Olivia försöker leva med sin migrän, utreder hon och hennes team en osynlig kraft som dödar sina offer, och gör att deras kroppar blir spöklik vita.

 Back to Where You've Never Been
Medan Olivia och Lincoln försöker att hjälpa Peter att återvända hem, undersöker de ett fall med de hotande Formomvandlarna.

Samtidigt avslöjas en förrädare och en gammal fiende dyker upp ur skuggorna.

 Enemy of My Enemy
Den Andra sidans Fringe Division måste ta itu med både ett besök av Peter och en ny fiende, som förbereder en världsomspännande operation för att få tag på mineralen han behöver för att ge energi till sina planer.

 Forced Perspective
Medan Fringe-teamet spårar en ung flicka som kan förutsäga framtiden, försöker Olivia lösa budskapet till henne från Observatörerna.

 Making Angels
Medan Peter och Olivia utreder ett mord med ett oförklarligt gift, träffas Astrid och hennes motsvarighet från den andra sidan för första gången.

 Welcome to Westfield
Olivia, Peter och Walter besöker staden Westfield för att undersöka en rapport angående Fringe-aktivitet, och upptäcker att de är fast och någonting gör så att de två världarna blandas samman.

 A Better Human Being
Samtidigt som hon försöker stå ut en ny uppsättning minnen, upptäcker Olivia att en psykiskt sjuk patient som misstänks för en rad mord kan kopplas till hennes eget förflutna. Samtidigt reser Walter till andra sidan, för att upptäcka orsaken till Olivias problem.

 The End of All Things
Den döende Observatören kommer att träffa Walter och Peter, som måste ta extrema åtgärder för att lära sig hemligheterna han döljer, och få reda på om han vet var Olivia är. Samtidigt försöker David Robert Jones tvinga Olivia att använda henne cortexiphan-förmågor, genom att tortera Nina.

 A Short Story About Love
Medan Peter och Olivia hanterar de känslomässiga konsekvenserna av Observatörens avslöjande till Peter om hans framtid, undersöker Fringe-teamet fallet med en mördare som verkar ha för avsikt att mörda ... kärleken.

 Nothing As It Seems
Teamet utreder ett fall med en bisarr mutation, som Peter löste i sin ursprungliga tidslinje för fyra år sedan.

 Everything In Its Right Place
Lincoln beger sig till den andra sidan, och tillsammans med deras team undersöker de en vigilante med koppling till Formomvandlarna.

 The Consultant
Medan David Robert Jones ger sig ut efter sitt nästa mål, besöker Walter den Andra sidan för att hjälpa lagets motparter med en undersökning av ett Fringe-fall som berör bägge världarna.

 Letters of Transit
Under år 2036 tar ett nytt Fringe-team sig an Observatörerna i ett krig, som kommer att förändra allt. Men för att vinna, måste de återuppliva en legendarisk figur från sitt förflutna, någon som håller hemligheten till att besegra Observatörerna en gång för alla.

 Worlds Apart
Fringe-teamet på båda sidor slåss för en gemensam sak, och avslöjanden rörande cortexiphan-barnen kommer upp till ytan.

 Brave New World
Walter blir tvungen att återuppleva sitt förflutna under undersökningen av en händelse med spontan mänsklig förbränning, medan David Robert Jones sätter igång sin slutplan.

 Brave New World, del 2
Fringe-Teamet pressas till sitt yttersta, när de försöker rädda alla levande människor från Jones överordnades planer.

 ..
.

 ..
.

..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR