Home
Säsong 1, 2007
Säsong 2, 2008
Säsong 3, 2009
Säsong 4, 20011
   

 

Avsnitt 1
Efter att ha tillbringat ett år i Kritperioden, har Abby och Connor till slut fått tag på Helens anomaliöppningsapparat, och kan återvända till nutiden men de har med sig ny fara i form av en stor Spinosaurus.

Efter återkomsten möter de upp med ett nytt ARC-team, och upptäcker att ARC numera till hälften ägs av en privat affärsman. Och de upptäcker att deras jobb, är i fara eftersom de numera hamnat utanför systemet.

Gäststjärnor: Anton Lesser (Gideon)
Story: Paul Mousley, Regissör: Mark Everest.
Avsnitt 2
När Connor söker upp sin gamle vän Duncan, förväntar han sig inte att hitta honom besatt av varelseobservationer. Han Varnar honom för den svårfångade dockvarelsen, paret spårar den till hamnen, bara för att finna bevis för ett nytt dödsfall.

Med Abby och Matt som anländer till deras hjälp, hittar de den efter en häftig jakt genom en containerlager. Kommer Connors snabbtänkthet och mod, låta honom komma tillbaka till sin plats i teamet?

Gäststjärnor: Melanie Valanzuolo (Mary), Michael Bates (Platsförman), James Bradshaw (Duncan), Anton Lesser (Gideon)
Story: Steve Bailie, Regissör: Mark Everest.
Avsnitt 3
En mystisk grupp kommer genom en anomali inne på en teater, omedvetet har de efter sig en dödlig trädvarelse. När de försöker fly, tar Matt av misstag en ur gruppen Emily, tillbaka mot hennes vilja.

Hon lovar att hjälpa honom att hitta varelsen, i utbyte mot att få gå tillbaka genom anomalin. I en desperat jakt genom staden, spårar de varelsen bara för att upptäcka att avvikelsen stängts, vilket lämnar Emily strandsatt.

Gäststjärnor: Anton Lesser (Gideon), Ruth Bradley (Emily Merchant), Jonathan Byrne (Ethan Dobrowski), Sara James (Charlotte Cameron)
Story: Debbie Oates, Regissör: Cilla Ware.
Avsnitt 4
Lördagskvarsittningen på en skolaslungas in i oordning när en dödlig Therocephalian angriper en lärare, vilket tillåter barnen att löpa amok. Teamet ställs inte bara inför att spåra upp varelserna, utan även att kämpa mot en grupp vettskrämda elever.

Efter att de hittat en Therocephalians näste i skolmatsalen, anlitar Connor barnens hjälp för att bedöva varelserna till underkastelse, innan de skickar tillbaka dem genom anomalin.

Samtidigt på ARCs menageri, hotas alla varelser av avlivning inklusive Rex, på order av Philip Burton.

Gäststjärnor: Lauren Coe (Beth), Ciarán Flynn (Darren), Patrick Gibson (Steve), Brendan McCormack (Mr George), Jonathan Byrne (Ethan Dobrowski)
Story: Paul Gerstenberger, Regissör: Cilla Ware.
Avsnitt 5
Connor och Abby skickas iväg för att undersöka en udda anomalisignal, och avslöjar förekomsten av en gammal Labyrintodont i en liten kuststad. Under deras sökande efter den, upptäcker de en grupp bönder som smugglar ett farligt bränsle.

Vid ARC åker Matt iväg för att hitta Emily, efter hennes mystiska försvinnande.

Gäststjärnor: Anton Lesser (Gideon), Duncan Lacroix (Neil), Mal White (Barman), Johnny Ward (Ted), Brian Gleeson (Ray Lennon), Annie Kent (Moira Lennon), Jonathan Byrne (Ethan Dobrowski), Ruth Bradley (Emily Merchant), Bradley Burke (Pojken)
Story: Adrian Hodges & John Fay, Regissör: Robert Quinn.
Avsnitt 6
..
Avsnitt 7
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
 
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek