Någonsin undrat hur livet skulle se ut om en ny livsform, började dyka upp ur havet lite överallt på Jorden?

“Surface” handling är ett undervattendrama, som fokuserar på uppdykandet av mystiska djur i de djupaste haven.

Och följer fyra personers liv. Vilka är: Laura Daughtery den unga djuphavsforskare som upptäcker hemligheten; Dr. Aleksander Cirko regeringens vetenskapsman som gör allt för att hålla upptäckten hemlig; Richard Connelly försäkringssäljare från Louisiana som förlorar sin bror under en underlig dykolycka; och Miles Bennett en ung pojke som tar hem en av dessa varelsers ägg.

Mysteriet fångar en blandning av människor, inkluderat officerare i flottan nere på Södra Ishavet, en familj i North Carolina, forskare från Oceanografiska Institutet i Monterey, och fiskare i den Mexikanska Golfen. De till synes harmlösa varelserna som de hittar är vackra, och barn vill till och med leka med dem - men finns det en annan sida till dem? En sak är säker – de är fulla av överraskningar, som tittaren får upptäcka under denna resa när man får upptäcka vad som lurar på havsbottnen …

.Surface, på Tv

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 ..
.

..
..

 

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

 

 

LÄNKAR