Home
Tremors serie & Filmer
   

 

Tremors "Hotet från underjorden"  '1989, 96 min'
Invånarna i den lilla staden Perfection, undan för undan medvetna om ett underligt kreatur som tar invånarna en efter en. Men vad är det för djur, och var finns det?

Samtidigt arbetar en seismolog i området, som hennes utrustning registrerar skälvningar i marken. Varelsen lever under jorden, och kan 'dyka upp' utan varning. Fast i sin egen stad, har invånarna ingen möjlighet att fly.

I Rollerna: Kevin Bacon - Valentine McKee, Fred Ward - Earl Bassett, Finn Carter - Rhonda LeBeck, Michael Gross - Burt Gummer, Reba McEntire - Heather Gummer, Robert Jayne - Melvin Plug, Charlotte Stewart - Nancy Sterngood, Tony Genaro - Miguel, Ariana Richards - Mindy Sterngood, Richard Marcus - Nestor, Victor Wong - Walter Chang, Sunshine Parker - Edgar, Michael Dan Wagner - Gamle Fred, Conrad Bachmann - Dr. Jim, Bibi Besch - Megan
Story: S.S. Wilson, Brent Maddock & Ron Underwood, Manus: S.S. Wilson & Brent Maddock, Regissör: Ron Underwood.
Tremors II: Aftershocks '1996, 100 min'
Våra underjordiska monsterdödande hjältar från den ursprungliga Tremors, har splittrats. Bittra över att alla andra tjänat pengar på Graboidmanian, Fred Ward "anlitas" igen för att ta hand om en ny ras Mexikanska Graboider.

I Rollerna: Fred Ward - Earl Bassett, Christopher Gartin - Grady Hoover, Helen Shaver - Kate 'White' Reilly, Michael Gross - Burt Gummer, Marcelo Tubert - Señor Ortega, Marco Hernandez - Julio, Kates Assistent, José Ramón Rosario - Pedro, Chefsmaskinist, Thomas Rosales Jr. - Oljearbetare
Manus: Brent Maddock & S.S. Wilson, Regissör: S.S. Wilson.
Tremors 3: Back to Perfection '2001, 104 min'
Det är dags att åka tillbaka till Perfection, NV, för vapentokige Graboidjägaren Burt Gummer, som gjort karriär genom att jaga och döda de grävande "underjordiska" varelserna som dyker upp ur jorden och äter den som råkar stå där.

Den här gången assisteras Gummer av den spydige cowboyen Jack Sawyer, som äger en sjabbig temapark baserad på dessa varelser, och Jodi Chang vars närbutik olyckligtvis är placerad vid Graboidernas boplats. Gummer och de andra har fullt upp denna gång, när dessa överdimensionerade maskar har muterat till ett nytt tillstånd - nu gräver de inte bara sig fram, utan nu har dom även fått vingar och kan flyga som köttätande drakar.

Har Gummer tillräckligt med granater i sitt artilleri för att skjuta ner dem från skyn?

I Rollerna: Michael Gross - Burt Gummer, Shawn Christian - Ökenjack Sawyer, Susan Chuang - Jodi Chang, Perfection Diversehandeln, Charlotte Stewart - Nancy Sterngood, Ariana Richards - Mindy Sterngood, Nancys dotter, Tony Genaro - Miguel en Rancher, Barry Livingston - Dr. Andrew Merliss, Smithsonian, John Pappas - Rusk, B.L.M., Robert Jayne - Melvin Plug, Fastighetsmäklare, Billy Rieck - Buford, Jacks Assistent, Kelly Connell - Jerome, Mathew Seth Wilson - Ung Turist, Jason Hopkins - Ung Turist, Lorna Scott - Turist Lady, Mary Gross - Turist Mamma
Manus: Brent Maddock & S.S. Wilson, Regissör: Brent Maddock.
.Serien.

Feeding Frenzy
Burt räddar nykomlingen Tyler Reed från El Blanco. Tyler, som är Perfections turistverksamhets nya ägare, och kunde inte ha valt en värre tidpunkt för sin ankomst.

El Blanco blir alltmer aggressiv och Perfections invånare tvingas ta reda på varför innan de blir ormodjurets nästa måltid.

Gäststjärnor: Bobby Jacoby (Melvin Plug) Branscombe Richmond (Harlowe Winnemucca)
Story: S.S. Wilson & Brent Maddock, Manus: Ron Underwood & S.S. Wilson & Brent Maddock, Regissör: Ron Underwood.

Ghost Dance
Tre personer går in i en övergiven silvergruva, där blir de angripna av en underlig varelse. Denna varelse tömmer deras kroppar på vatten.

Rosalita tror att det är ett spöke, men Burt vet att det måste vara någonting annat. Speciellt när två regeringsagenter anländer till Perfection.

Gäststjärnor: Christopher Lloyd (Cletus Poffenberger) Branscombe Richmond (Harlowe Winnemucca) Michael Harney (Fallon) Greg Collins (Lynch) Kevin Otto (John Draper) Jamie McShane (Wilhelm)
Story: S.S. Wilson & Brent Maddock, Regissör: Whitney Ransick.

Night of the Shriekers
Burt hittar och dödar en Shrieker nere i dalen, bara för att få reda på att den var en del i ett regeringsstött projekt. För att träna Shriekers för räddningsuppdrag.

Men när en storm slår ut utrustningen som kontrollerar dem, rymmer de kvarvarande Shriekers och förökar sig. För att överleva, måste invånarna i Perfection hålla stånd vid Burts ställe.

Gäststjärnor: Melinda Clarke (Dr. Megan Flint) Matt Malloy (Dr. Harold Baines) Patrick St. Esprit (Karl Hartung)
Story: John Schulian, Brent Maddock & S.S. Wilson, ManusJohn Schulian, Regissör: P. J. Pesce.

Blast from the Past
En Ass Blaster har anlänt till dalen, och den har reda dödat två människor. Efter att de gett sig av efter den, får Burt och Tyler reda på att ABn är ägd av någon och att den måste fångas levande.

Under tiden har Jodi och de andra, tagit över Burts överlevnadsundervisning.

Gäststjärnor: Harrison Page (Mead) Stuart Fratkin (Rosser) David Doty (Mosely)
Story: Babs Greyhosky, Manus: S.S. Wilson, Brent Maddock & Babs Greyhosky, Regissör: Michael Shapiro.

Flora or Fauna
Ett forskarteam hittar en livsfarlig och underligt djur/växt, som växer i dalen. Burt, Tyler och Cletus arbetar tillsammans med dem, för att komma på något, för att hindra den från att spridas ytterligare.

Samtidigt har Perfection att göra med en alltför uppjagad turist som heter Larry.

Gäststjärnor: Christopher Lloyd (Cletus Poffenberger) J.D. Walsh (Larry Norvel) Sarah Rafferty (Dr. Casey Matthews) Richard Biggs (Roger Garrett)
Story: Brent Maddock & S.S. Wilson, Regissör: Chuck Bowman.

Hit and Run
Två brottslingar från Las Vegas vid namn Max och Frank, är tvungna att ligga lågt innan deras nästa stöt. Och med extra tid på sig, beger de sig till Perfection för att lösa en konflikt angående Graboidernas existens.

Det dröjer inte länge förrän de möter El Blanco, som dödar Max och äter även upp nyckeln som dom behövde för sitt kommande brott. Och det enda sättet för honom att få tillbaka den, är att döda El Blanco.

Gäststjärnor: Michael Rooker (Kenny) Nicholas Turturro (Frank) Troy Winbush (Max)
Story: Christopher Silber, Regissör: P. J. Pesce.

A Little Paranoia Among Friends
Twitchell skickar Burt och Tyler till en liten stad, då man tror att en Graboid ligger bakom flera försvinnanden nyligen. Men folket i staden tror att dessa försvinnanden, orsakats av utomjordiska bortföranden. Och de tror också att regeringen försöker tysta ner det hela.

Gäststjärnor: Joel McKinnon Miller (Red Landers) Audrey Wasilewski (Rosie Landers) Armin Shimerman (Cecil Carr)
Story: Babs Greyhosky, Regissör: Michael Grossman.

Project 4-12
Larry återvänder till Perfection, och han vill veta mer om Cletus Poffenberger. Tyler berättar storyn om när Perfections invånare för första gången mötte Cletus för honom, och han var tvungen att ställas ansikte mot ansikte mot sitt allt farligare sällskapsdjur, Fyra-Tolv.

Gäststjärnor: Christopher Lloyd (Cletus Poffenberger) J.D. Walsh (Larry Norvel) Branscombe Richmond (Harlowe Winnemucca)
Story: John Schulian, Regissör: Chuck Bowman.

Graboid Rights
En grupp demonstranter kommer till Perfection för att tvinga ut Burt och de andra ur dalen, som anser att deras närvaro är allvarligt påverkar El Blancos hälsa.

Detta leder till en besvärad släktträff då Mindy är en av demonstranterna. Ännu värre, plötsligt börjar El Blanco agera underligt.

Gäststjärnor: Joel McKinnon Miller (Red Landers) Audrey Wasilewski (Rosie Landers) Armin Shimerman (Cecil Carr)
Story: Babs Greyhosky, Regissör: Michael Grossman.

The Sounds of Silence
Dalen råkar ut för en invasion av underliga insekter, som avger ett högt oljud. Deras huvudsakliga föda är torrt virke, men det dröjer inte länge förrän dom byter till att äta kött. För att sedan röra sig mot staden.

Gäststjärnor: J.D. Walsh (Larry Norvel) Joan McMurtrey (Donna Debevic)
Story: Babs Greyhosky, Regissör: Michael Shapiro.

The Key
Frank kommer tillbaka till Perfection med lite hjälp, i ännu ett försök att döda El Blanco, för att få tag på nyckeln som han svalt. Under tiden har Larry stött på en varelse i en lada, och försöker ta reda på vad det är för något.

Gäststjärnor: Nicholas Turturro (Frank) Vivica A. Fox (Dolores) J.D. Walsh (Larry Norvel) Richard Riehle (Helmut Krause)
Story: Babs Greyhosky, Regissör: Michael Shapiro.

Water Hazard
Invånarna i Perfection ställs inför ekonomiska problem, och Rosalita beslutar sig för att ta ett jobb vid Melvins senaste affärssatsning, Oasen. Men en del av det vatten som Melvin använder för Oasens' lagun, kommer i själva verket från Perfection och innehåller Mixmaster, vilket skapar en dödlig 2 meters räka.

Och när Melvins försöker döda räkan, driver han bort den från lagunen. Det blir upp till Tyler och de andra att stoppa den, innan den kommer undan.

Gäststjärnor: Bobby Jacoby (Melvin Plug) Sarah Rafferty (Dr. Casey Matthews) Richard Biggs (Roger Garrett) Jim Beaver (Sheriff Boggs) Don Swayze (Orville James)
Story: Babs Greyhosky, Regissör: Michael Shapiro.

Shriek & Destroy
Shriekers upptäcks i Juniper Arizona och Twitchell skickar dit Burt och Tyler, för att ta hand om situationen. Men Fisk och Vilddjurstjänsten, har också anlänt till staden, de lyckas döda fem Shriekers.

Dom tar även en av dem levande för att kunna studera den, men när den får tag på lite mat, börjar Shriekers att föröka sig igen. Nu blir Burt och Tyler tvingade att stoppa dem, innan de massakrerat hela staden.

Gäststjärnor: Pat Skipper (Bill McClane), William O'Leary (George Meadows)
Story: Brent Maddock & S.S. Wilson, Regissör: Jack Sholder.
Tremors 4: The Legend Begins  '2004. 101 min'
År 1889 på platsen som kommer att bli Perfection Valley, är hem för staden Rejection Valley. Invånarna där är helt beroende av den närliggande silvergruvan för sin inkomst, och när en het källåder gör så att graboidägg kläcks blir gruvan alltför farlig att arbeta i. Dess ägare är Hiram Gummer, gammelfarfar till Burt.

Han anländer till staden för att fixa problemet, men han upptäcker att han befinner sig på alltför djupt vatten när det gäller att ge sig på dessa monster. När Hiram tar till sig lektionerna som en dag kommer överföras till Burt, gör staden sig redo för en sista uppgörelse med Graboidernas.

I Rollerna: Michael Gross - Hiram Gummer, Sara Botsford - Christine Lord, Billy Drago - Black Hand Kelly, Brent Roam - Juan Pedilla, August Schellenberg - Tecopa, J.E. Freeman - Gamle Fred, Lo Ming - Pyong Lien Chang, Lydia Look - Lu Wan Chang, Sam Ly - Fu Yien Chang, Neil Kopit - Victor, Sean Moran - Western Union Kontorist, Mathew Seth Wilson - Brick Walters, John Dixon - Big Horse Johnson, Dan Lemieux - Stony Walters, Don Ruffin - Soggy
Story: S.S. Wilson, Brent Maddock & Nancy Roberts, Manus: Scott Buck, Regissör: S.S. Wilson.
..
..
..
..
..
 
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek