Home
Säsong 1
Säsong 2
 

 

Pilot
Efter att ha stannat i två år på ett och samma ställe, börjar Sarah Connor känna att det är dags för dem att röra på sig. Innan dom blir alltför bekväma, även om hon egentligen inte vill det. Eftersom hon precis förlovat sig. Dom flyttar till en liten stad i New Mexico, där John börjar på en ny skola, där han möter en mystisk flicka.
Gnothi Seauton
Efter deras flykt framåt i tiden, med hjälp av Johns skolkamrat och beskyddarrobot från framtiden Cameron. Tar Sarah kontakt med en gammal vän, som skaffar nya alias till henne och John.
The Turk
Sarah besöker Myles Dysons änka. Och träffar en man vid namn Andy Goode, som uppfunnit en schackdator som han gett namnet "Turken", John och Cameron gör sitt bästa för att passa in, under sin första dag i den nya skolan.
Heavy Metal
John kommer ifrån Sarah och Cameron när dom letar efter en stulen last, som leder honom till att finna att framtiden inte är så säker längre som han hoppats. Under tiden leder Agent Ellisons mordutredning honom, till en överraskande misstänkt.
Queen's Gambit
Sarah gör en nyutvärdering av sin vän Andys dators förmåga, efter han anmäler den till en schackturnering. Under tävlingen möter Sarah en främling, med en historia som liknar hennes.
Dungeons & Dragons
Under tiden som han kommer ut och in i medvetslösheten, och kämpar för sitt liv. Minns främlingen från förra avsnittet sitt framtida liv, där han slåss mot maskinerna 2027. Samtidigt försöker Sarah förklara sitt förflutna för Charlie.
The Demon Hand
Sarah bryter in i Agent Ellisons lägenhet, och hittar en fil om henne från hennes tid på mentalsjukhuset. Vilket leder henne till Dr. Silberman, en domedagsomvänd. Under tiden börjar Cameron träna balett, och John upptäcker varför hans mamma rymde från mentalsjukhuset.
Vick's Chip
Derek hittar Vicks hjärnchip, som Cameron hade behållit. John bygger ett interface för det och dom upptäcker att ett datorstyrt trafiksystem är viktigt för Skynet. Sarah beslutar att det måste förstöras. Under tiden går Cromartie igenom skolregistren, i sin jakt på John.
What He Beheld
Sarah hamnar mitt uppe i en affärsuppgörelse med en mystisk affärsman. Samtidigt har Cromartie nörjat närma sig John, och Agent Ellison upptäcker en nemesis inom FBI.
Trademark & Copyright Notice: TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES 2007 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved. and FOX and its related entities. All rights reserved.
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek