Home
Säsong 1
Säsong 2
 

 

Samson & Delilah
Efter att deras Jeep exploderat, får John att under sin 16e födelsedag att konfrontera det faktum att hans öde är att vara ensam. Samtidigt efter Cromarties massaker, ställs Agent Ellison både mot den Federala polismyndigheten och sitt eget ödel.
Automatic for the People
Cameron och Sarah tar initiativet till att undersöka en kärnkraftverk. Under tiden har John tappat intresset för skolan, men får en ny vän och upprörs över att han behandlas som ett barn.
The Mousetrap
Derek och Sarah är tvungna att överlista Cromartie efter att han kidnappat Charleys fru, och dom är tvungna att överväga konsekvenserna av att rädda henne. Samtidigt har John svårt att välja mellan Cameron och Riley.
Allison From Palmdale
Cameron drabbas av ett problem i sin mjukvara och tappar minnet, vilket gör att hon lämnar Connors. Hon blir vän med den hemlösa flickan Jody, och hamnar på samma rehabiliteringshem med henne. Och Agent Ellison träffar Catherine Weaver för att prata om hans framtid på Zeira Corp.
Goodbye To All That
John och Derek ger skydd till en framtida medlem i motståndsrörelsen, vid en militärskola, och Weaver ger Ellison hans första uppdrag.
The Tower is Tall But the Fall is Short
Sarah, John och Cameron spårar upp ännu ett namn på deras lista. Samtidigt får Derek en besökare från hans förflutna.
Brothers of Nablus
Några gör inbrott i Connors hus, vilket försätter dem i högsta alarmberedskap. Samtidigt kommer en Terminator mycket nära John, medan en annan Terminator terroriserar Agent Ellison.
Mr. Ferguson is Ill Today
John och Riley ställs inför dödliga följder, när dom kör ned till Mexico. Tills sist möts Sarah och Ellison igen.
Complications
Sarah går igenom en känsla av att tidigare ha upplevt det hon just upplever, när hon får oroande mardrömmar, vilket betyder problem för Sarah och John. Derek och Jesse undersöker en Skynetkollaboratör.
Strange Things Happen at the One Two Point
Sarah får fatt på Turken igen. Och Jesse möter vissa problem med sina planer. Ellison får ett överraskande möte med någon mycket stark genom Weaver.
Self Made Man
En Terminator som skickats till fel tid, orsakar katastrofiska resultat genom att ändra i historien.
Alpine Fields
Sarah och Cameron gör allt för att rädda en familj vars öde är sammanlänkat med Derek, i framtiden. Jesse slåss för sitt liv.
Earthlings Welcome Here
Sarahs fortsatta fixering vid dom tre prickarna, leder henne till en bloggare med inre kunskap om symbolen. Samtidigt blir Riley och Cameron tvungna till en slutgiltig strid.
The Good Wound
Efter att Sarah skjutits får hon styrka från syner med Johns pappa Kyle Reese, medan Weaver försöker rädda John Henry.
Desert Cantos
Sarah, John, Cameron och Derek söker efter ledtrådar, som kan kopplas till en fabrik som rivits. Weaver skickar en man, till samma plats för att leta efter överlevande.
Some Must Watch, While Some Must Sleep
Sarah tvingas att söka hjälp för att bli av med sina mardrömmar, samtidigt som hon försöker få reda på Skynets nästa drag.
Ourselves Alone
Camerons brister försätter dem alla i fara. Och Riley oroar sig att hennes hemlighet avslöjats.
Today is the Day
Jesse tar det viktigaste uppdraget i sitt liv. Och Sarah och John ställs inför ett svårt beslut, att tvingas att lämna sitt hus.
Last Voyage of the Jimmy Carter
Jesses uppdrag misslyckas, vilket resulterar i oväntade konsekvenser för Sarah, John och Derek. Samtidigt har Sarah att göra med Cameron, och John tar ett mycket viktigt beslut.
To the Lighthouse
Sarah gömmer John hos Charley Dixon, den enda person som hon anser sig kunna lita på. Medan Derek kämpar för att arbeta tillsammans med Cameron, och någon komprometterar John Henry, vilket riskerar Catherine Weavers ansträngningar.
Adam Raised a Cain
John är ett steg närmare att avslöja Weaver, under ett uppdrag att rädda Skynets senaste mål. Sarah och Ellisons återförening skapar ändringar i deras plan. Weaver upptäcker Ellisons hemlighet.
Born to Run
Connors och Weaver ställs inför en stor strid, som kommer att förändra allas framtid.
Trademark & Copyright Notice: TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES 2007 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved. and FOX and its related entities. All rights reserved.
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek