.Säsong 1.


 Episode One
Det har gått tio år sedan de första kolonisatörerna från Jorden anlände till Carpathia, nu väntar de ängsligt ytterligare en grupps ankomst från den dödsdömda hemplaneten.

Ledaren för en grupp utbrytare, planerar samtidigt att bryta sig loss från regimen på Forthaven.

Gästsjärnor: Jessica Haines (Karina Hoban), Teague Bidwell (Linus Hoban), Patrick Lyster (Kapten Kellerman), Melodie Abad (Felicia Gonzalez), Denzil Thompson (Tekniker), Jonathan Hearns (POS Officer Williams)
Story: Ben Richards, Regissör: Bharat Nalluri.

 Episode Two
En expeditionsstyrka skickas ut för att leta efter överlevande, från det kraschade transportskeppet CT9. En överlevande anklagar nykomlingen Julius Berger för mord.

En grupp av genmanipulerade (ACS), under ledning av Rudi, har kidnappat Stellas dotter Lily och kommer att endast att släppa henne Forthaven räddar ett kritiskt – sjukt AC-barn

Gästsjärnor: Jessica Haines (Karina Hoban), Laura Greenwood (Aisling), Rory Acton Burnell (POS Officer Ferguson)
Story: Ben Richards, Regissör: Bharat Nalluri.

 Episode Three
Stella upptäcker att en vetenskapsman hade förutspått att de planetariska stormarna kommer att fortsätta att växa i styrka, och att en superstorm en dag kommer att hota bosättningen.

Hon ber Tipp att hjälpa till, med att beräkna när detta kan hända

Gästsjärnor: Jamie Sives (Leon), Fiona Button (Trix), Conrad Kemp (Grant Anderson)
Story: Ben Richards & Simon Block, Regissör: Omar Madha.

 Episode Four
En AC kommer in i Forthaven och överlämnar sig till myndigheterna. När han sedan rymmer från häktet och skadar en kvinna, sätter POS igång en människojakt. Jack upptäcker en humanoid fossil.

Gästsjärnor: Nonso Anozie (Elijah), Bo Peterson (Sarah Bridge), Darron Meyer (XP Freeman)
Story: Jack Lothian, Regissör: Omar Madha.

 Episode Five
En man som påstår sig vara en av de första som anlände till Carpathia, anländer till Forthaven bärande på en stor mängd diamanter.

Han leder sen Cass och Fleur till kusten, då han påstår sig kunna visa dem de andras kroppar

Gästsjärnor: Gary Lewis (Pak)
Story: Jimmy Gardner, Regissör: Ben Richards.

 Episode Six
Tre XPs som fått i uppdrag att mörda Rudi, rapporteras saknade. Efter mycket sökande återvänder en av dem till Forthaven, men hon är inte den kvinna hon var.

Ett par av ACs saboterar Forthavens kraftstation, vilket hotar en gravid kvinnas liv

Gästsjärnor: Juliet Aubrey (Josie Hunter), Rebekah Nathan (Stacy), Maddy Baskerville (Rona), Dylan Fourie (Dylan), Sean C. Michael (Clark Johnson), Melissa Haiden (Marie Docherty), Bongo Mbutuma (XP Hartson)
Story: David Farr, Regissör: Andy Goddard.

 Episode Seven
Cass får ett meddelande som hotar att avslöja hans riktiga identitet, sedan blir han inblandad i en utredning av en försvunnen person.

Tate har blivit övertygad om att det finns en värdkraft på Carpathia, och är fast besluten att ta reda på hur man kommunicerar med det

Gästsjärnor: Claire Keelan (Carla Shapiro), Adrian Bower (James Shapiro), Heather Middleton (POS Officer Cellområdet), Brett Williams (Robertson), Rory Acton Burnell (POS Officer Ferguson)
Story: David Farr, Regissör: Jamie Payne.

 Episode Eight
Ett nytt virus - som kallas C24 slår till i Forthaven. Berger griper sin chans, skyller viruset på ACs och avslöjar Fleurs sanna ursprung i ett försök att undergräva förtroendet för president Tate

Gästsjärnor: Moshidi Motshegwa (Dr Desta)
Story: Ben Richards, Regissör: Jamie Payne.

  . 

..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

  • Hem
  • Säsong 1

LÄNKAR